Pulpe de pui cu ciuperci

de ela in Pui, 18 Feb 2012 | 14475 vizualizari

 

un deliciu....eu le-am facut la tigaia hot pan,ca sa economisesc timp,dar tot asa se pot face si la cuptor,doar prajind putin pulpele intr-o tigaie la inceput si apoi facand la fel reteta...este foarte bun pentru pranz...

 

INGREDIENTE

  • 4pulpe intregi de pui
  • 2borcane ciuperci taiate
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 2fire praz
  • 150ml vin alb
  • 150ml apa
  • 1conserva rosii cuburi in bulion
  • 1lingura boia dulce
  • 4catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci:

Spalam pulpele,le stergem cu un servetel,le ungem cu putin ulei de masline si le condimentam cu condimente pentru pui.Le punem in tigaia hot pan preincalzita,la temperatura de 150grade si le lasam 10minute,imtorcandu-le pe o parte si pe alta din cand in cand(eu nu am fost atenta si le-am prajit putin mai mult,dar a fost doar la suprafata).

Taiem rondele prazul(sau ceapa verde) si le adaugam in tigaie si amestecam putin.

Ciupercile le spalam,le scurgem de apa si le punem si pe ele in tigaie cu vinul,apa si sare si piper dupa gust(nu mult daca ati pus condimentele pentru pui).Lasam 10minute,dam temperatura la 170grade si adaugam rosiile in bulion si boiaua,mai adaugam apa daca trebuie si mai lasam 10minute.Spre sfarsit adaugam usturoiul pisat,dam temperatura la 150grade.Lasam sa se rumeneasca frumos si sa scada lichidul dar nu de tot.Servim cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

ela 1

19.02.2012, 23:13

Oana,cum arata,dar ce gustoase sunt....

horia 1

20.02.2012, 00:14

ela ori le faci,ori nu le mai faci!nota 10.

ela 1

20.02.2012, 19:26

Horia,multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate la cuptor(by Anisoara)